It is currently Thu Sep 09, 2010 6:07 pm

Page 29 of 32 [ 315 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Next
Author Message
 Post subject: Re: U.F.O
New postPosted: Tue Jul 27, 2010 10:39 am 

Θα ήθελα να καταθέσω μια χθεσινή προσωπική εμπειρία,και να ρωτήσω κιολας αν κάποιος άλλος έτυχε να είναι μάρτυρας.
Κατά τις 9 με 9 και 20 το βράδυ,στην Αθήνα ενώ ήμουν μες το αυτοκίνητο στην Βουλιαγμένης στο ύψος του Μπραχαμίου είδα ένα λευκό ΑΤΙΑ.
Δε λέω πως ήταν διαστημόπλοιο εξωγήινων,αλλά κάτι ήταν.
Απ τη στιγμή που το αντιλήφθηκα ήταν εμφανή για περίπου 5 δευτερόλεπτα.
Ήταν ένα λευκό φως αρκετά μεγάλο και φωτεινό για να είναι απο αεροπλάνο,λίγο πιο μικρό από το μέγεθος του φεγγαριού.
Απ τη στιγμή που το είδα κινήθηκε προς τα αριστερά μια μικρή απόσταση αρχικά,μετά σταμάτησε για μια στιγμή όπου σα να έσβησε και μετά να ξανά 'ναψε, και μετά συνέχισε να πηγαίνει προς τα αριστερά ενώ έσβηνε,μέχρι που εξαφανίστηκε τελείως.
Δεν υπήρξε κανένας θόρυβος.

Profile E-mail  

New postPosted: Tue Jul 27, 2010 6:42 pm 
Λόγιος

Ενδεχομενως ειδες καποιο αεροπλανο την ωρα που κατευθηνοταν για προσγειωση και ειχε τα φωτα στραμμενα προς τη μερια που κοιτουσες εσυ. Μολις αλλαξε πορεια χαθηκε και ο εντονος φωτισμος. Το λεω αυτο, γιατι την εχω πατησει και εγω ετσι και μαλιστα, συγκεκριμενα, στην Λ. Βουλιαγμενης!
Μια αλλη συμβατικη εξηγηση, θα μπορουσε να ειναι καποιος δορυφορος. Το φως τους ειναι ιδιατερα δυνατο μερικες φορες, ξεπερνωντας σε ενταση ακομα και αυτο της Αφροδιτης, και συνηθως σβηνει αποτομα μολις παυει να τους φωτα ο Ηλιος. Αυτο ειναι ειδικα συνηθες με τους λεγομενους δορυφορους Iridium.

Profile E-mail  

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 1:48 pm 
Πολυγραφότατος

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας διέταξε την στρατιωτική και πολιτική αεροπορία να αναφέρουν επίσημα οποιαδήποτε παρατήρηση στους αιθέρες Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ ή αλλιώς UFO). Η ίδια εντολή δόθηκε και στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι θα πρέπει από εδώ και στο εξής να αναφέρουν την οποιαδήποτε εμφάνιση UFO εντός του εθνικού εναέριου χώρου.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εντολή οτιδήποτε παράξενο εντοπιστεί θα πρέπει να φωτογραφηθεί ή να βιντεοσκοπηθεί και στην συνέχεια να υπάρξει επίσημη αναφορά η οποία θα καταχωρηθεί στην υπηρεσία εθνικών αρχείων. Οι πληροφορίες θα καταχωρούνται στην υπηρεσία εθνικών αρχείων στο Ρίο ντε Τζανέιρο και σε αυτές θα έχουν πρόσβαση όσοι ερευνητές ψάχνουν για στοιχεία που να μαρτυρούν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Ωστόσο η ηγεσία της στρατιωτικής αεροπορίας αντέδρασε και με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι δεν έχει την κατάλληλη υποδομή γι΄αυτού του είδους τα επιστημονικά πειράματα και διευκρίνισε ότι θα περιοριστεί μόνο στο να αναφέρει ασυνήθιστα περιστατικά.

Πάντως, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές για εμφάνιση UFO στη Βραζιλία. Το 1986 στρατιωτικά τζετ εντόπισαν αντικείμενο φερόμενο ως ΑΤΙΑ στον εναέριο χώρο πάνω από το Σάο Πάολο και μέχρι σήμερα το φαινόμενο αυτό δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς. Επίσης όπως αναφέρει το BBC, το 1977 στην πόλη Βίτζια στον Αμαζόνιο κάποιοι κάτοικοι ζήτησαν τη συνδρομή του στρατού ισχυριζόμενοι ότι τους επιτέθηκαν εξωγήινοι.

Σε ακόμη ένα περιστατικό ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην εφημερίδα O Dia ότι είχε εντοπίσει ΑΤΙΑ και είχε ακούσει υπουργούς ακόμη και ένα από τους προέδρους της Βραζιλίας να λένε ότι είχαν δει UFO.

Οι παρατηρητές των ΑΤΙΑ στη Βραζιλία χαιρέτησαν την απόφαση της κυβέρνησης να δημοσιοποιεί τις όποιες εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων.

http://tvxs.gr/news/%CF%80%CE%B1%CF%81% ... E%B1%CF%82

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 4:02 pm 

Αν δεν λέγεται αυτό επικοινωνιακό τρικ και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης(από τι;) τότε πως λέγεται..??
..Και στην Ιταλία ένας βουλευτής-αν δεν κανω λάθος υπόσχεται αποκαλύψεις για τα ufos αν τον εκλέξουν..
Φαίνεται πως ορισμένοι καιροσκόποι πολιτικοί ,μυρίστηκαν ψήφους από αυτούς που ασχολούνται με τα φαινόμενα των θεάσεων (ναυ)ΑΤΙΑ και προσπαθούν να τσιμπήσουν καμία..
Ή χρησιμοποιούν(ποιοι;) το κατασκευασμένο (ψευτο)φαινόμενο των θεάσεων ΑΤΙΑ για να υποβάλουν τους ανύποπτους πολίτες σε περίπλοκα ψυχολογικά(ή άλλου είδους) πειραματικά τεστ...
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα που μάλλον είναι προφανές και το έχω ξανα-αναφέρει...Δεν έχετε παρατηρήσει ότι το φαινόμενο των θεάσεων έχει να κάνει κυρίως με τον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Αμερικής...Ακόμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών αναφέρει πως έχει γίνει μάρτυρας θέασης ΑΤΙΑ σε αντίθεση πχ με την Ευρώπη..Δεν είναι προφανές ότι το όλο φαινόμενο σχετίζεται με στρατιωτικά προγράμματα της υπερδύναμης Αμερικής??

Profile E-mail  

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 7:13 pm 
Πολυγραφότατος

Να το συνδιαζαμε με την σχετικα προσφατη αποδοχη του Παπα(Βατικανο)ως προς την υπαρξη Νοημων Οντων σε Αλλους Πλανητες κλπ?
Η ναναι Ασχετο?
(Για να μην τα βλεπουμε και μεις ολα στρατιωτικα,γιατι θα καταντησουμε σαν Αυτους... 8-) :lol: )

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 8:32 pm 

To βατικανό και ο πάπας ας κοιτάξουν τα εγκλήματά που έχουν διαπράξει κατά της ανθρωπότητας και τα παιδάκια που βιάζουν και ας αφήσουν τα ufo...
Γι' αυτά γιατί δεν λένε τίποτα??
Όταν μιλάω για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης μέσω μπουρδολογίας και life style θεματολογίας με λέτε υπερβολικό και απόλυτο όμως...

Όσων αφορά τη στρατιωτική σκοπιά της θεώρησης των πραγμάτων,να θυμήσω ότι η Αμερικάνικη Αυτοκρατορία επιβιώνει, αλλά και ευημερεί τόσα χρόνια,κυρίως λόγω της επιρροής(στρατιωτικής,πολιτικής,οικονομικής) σε όλα τα άλλα κράτη παγκοσμίως...Οπότε ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες είναι ότι σημαντικότερο έχει...Και δεν γνωρίζει κανένας από εμάς σε τι επίπεδο έχουν φτάσει τεχνολογικά και τι πειράματα πραγματοποιούνται για να πετύχει αυτά τα τεχνολογικά άλματα..

Profile E-mail  

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 8:42 pm 
Πολυγραφότατος

Ισχυει
Οπως και το οτι ολες οι στρατιωτικες κοινοτητες,στηριζονται στη διαχειριση του φοβου,με ολα τα παραλειπομενα
Αλλα αν εστιαζουμε αποκλειστικα στο τι κανουν αυτοι,δεν κινδυνευουμε να μειωσουμε το πεδιο μας και να εγκλωβισουμε τον δικο μας κοσμο στα δικα τους αρρωστημενα δεδομενα?
Για να μην σκεφτω και την παραμετρο του να συναντησουμε καποτε Εξωγηινο Ον η Σκαφος και να του πουμε...>"αιντε απο δω.....εισαι επικοινωνιακο τρυκ" :lol: :lol: :lol:
(μπορει και να τοχω κανει,γιαυτο το λεω :mrgreen: ,κατα τ αλλα φυσικα και συμφωνω μαζι σου στην μαζικη αποβλακωση και προβατοποιηση με οποιονδηποτε τροπο.... 8-) ....6υπακουεται....)

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 8:58 pm 

Αν μπορείς να διαχειριστείς τον φόβο της κοινωνικής μάζας, έχεις την μεγαλύτερη δύναμη και μπορείς να τη μετατρέψεις σε πειθήνιο και πράο κοπάδι...Ένας γνωστός μηχανισμός φόβου ως μέσον ελέγχου είναι η τρομοκρατία,που τόσο έχουν χρησ/σει οι εκάστοτε κυβερνήσεις των ΗΠΑ..Λογικα όμως θα πρέπει να υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί ελέγχου τους οποίους δεν είναι τόσο εύκολο να διακρίνεις..
Επίσης συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πάντα μηχανιστικά και με ψυχρή λογική,γιατί μετατρέπεσαι σε κομπιούτερ με iq...Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχει η Τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή την συναντάει κάποιος...

Profile E-mail  

New postPosted: Sat Aug 14, 2010 9:26 pm 
Πολυγραφότατος

Mixalis V wrote:
Επίσης συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πάντα μηχανιστικά και με ψυχρή λογική,γιατί μετατρέπεσαι σε κομπιούτερ με iq...Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχει η Τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή την συναντάει κάποιος...

Perissotero μενδιαφερει η μετατροπη του κοσμου μου σε ενα κουτι ΑΧΒΧΓ,η αν θες στην οποια "πατριδα" μου,η τη γειτονια μου η το χωριο μου η την οικογενεια μου

Θεωρω οτι ο κοσμος ειναι μεγαλυτερος αποτι μου σερβιρουν(το γνωριζω,δεν το θεωρω,τεσπα) 8-)

Τα οποια φοβικα προιοντα,οτι σκοπο και ναχουν,αναδυκνυουν ποσο εγκλωβισμενος ειναι ο ανθρωπος σε εναν διαρκη βαμπιρισμο
Απο εκει πηγαζει η καθε αποπειρα εξουσιασμου ατομου προς ατομο(η και πληθος)

Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την λεξη - εννοια "Α.Τ.Ι.Α",η οποια αφενος δεν προσδιοριζει απαραιτητα Εξωγηινο σκαφος,αφετερου σαφως και χρησιμοποιειται μεσω εσκεμενης παραπληροφορησης για οφθαλμοφανεις σκοπους

ΥΓ/περι διαχειρισης του φοβου της μαζας,θα μπορουσα πολλα να σου πω/γραψω,αλλα εκτος του οτι ειναι παντελως αχρηστο σαν θεμα,ειναι και πεπερασμενο
Αλλωστε...... 8-) :mrgreen:

New postPosted: Sun Aug 15, 2010 5:46 pm 

Έχει δει κανείς το παρακάτω ντοκιμαντέρ για το απόλλων 11??...Μου το έστειλε μια φίλη μου..Είναι ισπανικό και το είχε προβάλει παλιότερα η ΕΡΤ..Αργότερα λογοκρίθηκε από την ίδια..Το 4ο μέρος δείχνει ένα τμήμα του αυθεντικού(?) βίντεο(ολόκληρο έχει διάρκεια 15') από ένα περίεργο κτίριο που ανακάλυψαν οι αστροναύτες..Εμένα πάντως μου φάνηκε ψεύτικο...Άλλοι υποστηρίζουν ότι το αυθεντικό βίντεο με το πολύ παράξενο κτίριο υπάρχει,αλλά δεν το βγάζουν στη δημοσιότητα!
Ο δημοσιογράφος έμαθα ότι σκοτώθηκε μυστηριωδώς..Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι η ΕΡΤ προέβαλε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ...Επίσης δεν είχε ονόματα και κάποια άλλα στοιχεία για λόγους ασφαλείας...

http://www.youtube.com/watch?v=JzorH3AoIR0

Profile E-mail  

Page 29 of 32 [ 315 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Next